Zoals enige tijd geleden op deze website gemeld, heeft onze trouwe ‘kantinejuffrouw’ Janet van Zweden tot onze grote spijt haar werkzaamheden wegens gezondheidsredenen moeten staken.

Janet heeft jarenlang gezorgd dat de kantine bemand was tijdens wedstrijden en andere activiteiten, ze zorgde dat er voldoende voorraad was, ze versierde de kantine tijdens de feestdagen en bij evenementen, ze bereidde soep en broodjes, etc. etc. Kortom, zo’n vrijwilliger die onmisbaar is voor de vereniging.

Omdat wij begrijpen dat het onmogelijk is om iemand te vinden die haar kan vervangen, is het idee ontstaan om een ‘kantinecommissie’ in het leven te roepen, zodat de diverse werkzaamheden over verschillende personen kunnen worden verdeeld.

Tot nu toe is het ons helaas (nog) niet gelukt om voldoende mensen te vinden die deze commissie vorm zouden willen geven. Via onze enquête van enkele weken hebben zich wel diverse mensen aangemeld voor het draaien van bardiensten en hier zijn we uiteraard erg blij mee.

We zoeken nu dus alleen nog een aantal mensen die willen toetreden tot de kantinecommissie, zodat ook de overige werkzaamheden die Janet altijd in haar eentje deed, kunnen worden voortgezet.

Kort samengevat zullen de werkzaamheden bestaan uit:

  • Het maken van een kantinerooster (wie staat er achter de bar bij welk evenement);
  • Inkopen voor de kantine verzorgen;
  • Eventueel soep en broodjes bereiden tijdens wedstrijden;
  • Kantine versieren tijdens de feestdagen;
  • Kantine opruimen na afloop van een wedstrijd of ander evenement;

En uiteraard mag de commissie ook zelf nieuwe ideeën aandragen om onze kantine tot een gezellig ‘thuis’ voor onze leden te maken. 

Mocht het niet lukken om deze commissie van de grond te krijgen, dan bestaat er een kans dat de bar tijdens wedstrijden gesloten zal moeten blijven en er dus geen koffie, thee, limonade en broodjes beschikbaar zijn. Dat mag natuurlijk niet gebeuren!

Onder het motto ‘Vele handen maken licht werk’ hopen we dan ook, dat er mensen zijn die zich aanmelden voor deze commissie, zodat de bar gewoon open kan blijven. Aanmelden graag bij voorzitter@av56.nl of secretaris@av56.nl.

 

kantine com 2021

 

FOTO: De kantine op zijn gezelligst: in kerstsfeer. (Foto: AV’56).

 

Share this post